Mobilier personalizat

Cellini Mobili se identifica prin produsele pe care le realizeaza si inseamna stil, inovatie, rafinament, calitate, reusind sa imbine trecutul cu prezentul printr-o eleganta aparte.

Pentru ca suntem deosebit de atenti la calitate, in pas cu tendintele actuale si reinterpretarea stilurilor in domeniu, oferim solutii mobiliare in exclusivitate ce ”imbraca” frumos locuinta dumneavoastra.

Cellini Mobili realizeaza o multitudine de produse personalizate, iar procesul de fabricatie este unul complex, pasii parcursi fiind foarte variati, iar din aceasta cauza dotarea punctului de lucru cu cele mai bune echipamente este necesara.

Deoarece echipa care lucreaza la realizarea obiectelor este calificata, dedicata dar si pasionata in arta de a lucra cu lemnul, produsele si mobilierul rezultat prind viata oferind echilibru si caldura incaperii.

Va oferim o gama variata de produse din lemn masiv, precum

  • Mobilier mic
  • Obiecte de mobilier (pat, comoda, dressing, noptiere, dulapuri, biblioteci si altele)
  • Garnituri dormitoare, bucatarii, sufragerii, dressinguri, fiecare realizate in stil traditional clasic, provensal, contemporan sau combinatii intre ele
  • Usi de interior

Folosim intotdeauna materiale potrivite cu precadere esente tari (stejar, mahon, cires, plop, nuc, tei, frasin, fag, gorun), si ocazional esente moi (molid, pin), grunduri si lacuri de cea mai buna calitate si accesorii de feronerie originala adusa din Italia.

Daca sunteti in cautarea unui mobilier deosebit, va invitam sa ne contactati, iar un specialist al echipei noastre va veni pentru a afla mai multe despre ceea ce va doriti. Dupa indicatiile, preferintele dumneavoastra si locatia de amplasare, se vor face masuratori, apoi desene si schite, urmand ca dumneavoastra sa alegeti cu ajutorul mostrarelor, materialele potrivite (tipul lemnului, culoare, finisaj, etc.). Veti fi consultat pe durata intregului proces de productie atunci cand vor exista sugestii sau neclaritati, pentru a ne asigura ca produsul final indeplineste cele mai severe cerinte si va aduce satisfactie si frumusete casei dumneavoastra.

Alegerea mobilierului de terasa sau gradina a fost dintotdeauna perceput ca o manifestare a tuturor simturilor, indiferent de piesele alese, deoarece cadrul perfect de expunere trebuie contopit cu natura si spatiul terasei, piscinei sau chiar a foisoarelor de orice tip.

Realizate minutios, cu multa daruire de catre artizanii din sudul Italiei (Sicilia) aceste piese de decor exterior si nu numai, sunt adevarate creatii in care pictura si modelarea ceramicii se imbina armonios in culori calde, pastel, intr-un joc vibrant intre elementele specifice florei si faunei, starnind admiratia si aprecierea de frumos.

 

 

Siluete curbate, inalte sau cu forme specifice vaselor antice, atat de apreciate in intreaga lume, aceste minunate piese de decor sunt realizate la inceput manual, din lut atent pregatit. Deosebita atentie pentru detaliu, selectarea culorilor vii, placute, in combinatii care cu siguranta s-ar incadra oricarui spatiu din interiorul sau exteriorul casei si mai ales etapa de pictura realizata doar manual, transforma aceste piese in adevarate obiecte de arta.

Placile de lava (lastre in italiana) sunt taiate cu grija in functie de design-ul si dimensiunile dorite. Etapa urmatoare pregatirii pentru ardere este presararea cu pulbere de ceramica de 3mm si desigur, decorarea in prealabil manuala a modelului. Apoi, se introduc in cuptoarele speciale la aproximativ 1000°C, ceea ce confera indelungat o rezistenta atat termica dar si mecanica indiferent daca piesa este expusa in interior sau exterior. Ceramizarea unui blat de masa are loc la aproximativ 950°C, aceasta procedura pastrand caraceristica de rezistenta la temperaturi extreme de -50°C pana la 1000°C.

Cellini Mobili va aduce aproape aceste minunate produse, iar pentru mai multe detalii va invitam sa ne contactati:

  • telefonic: 0756.111.660; 0722.822.223; 0369.432.223
  • pe email: s.benchea@cellinimobili.com

Multumim, va asteptam!