Profil

RETTER Group se compune din firme recunoscute pe plan internaţional în domeniul construcţiilor şi ingineriei civile, în special al proiectelor de construcţie, aeroporturi şi infrastructură. 

Ca partener puternic pentru beneficiari publici şi privaţi, ne angajam in proiecte complexe si provocatoare – si va conducem pe un drum de succes. Noi oferim concepte individualizate şi soluţii profesionale pentru derularea etapelor de concept, proiectarea şi coordonare a execuţiei, de la A la Z! 

In portofoliul serviciilor pe care le oferim, suplimentar faţă de dezvoltarea proiectelor şi servicii de proiectare, sunt incluse şi servicii de management al proiectelor de mari dimensiuni, cu activităţile specifice economice, tehnice şi juridice aferente acestor proiecte. 

Echipa noastră internaţională este compusă din experţi din domenii diferite şi cu calificări multiple. Înalta calificare a experţilor noştri, implicarea efectivă într-o reţea internaţională calificată, precum şi cunoştinţele şi experienţa din pieţele est-europele, oferă clienţilor noştri garanţia că proiectele se vor desfăşura conform graficului prevăzut, cu cea mai buna calitate si maxima eficienta financiara.