Retter Group

Retter Group este brand-ul ce uneste gama completa de servicii atunci cand vorbim despre proiecte in domeniul constructiilor. Plecand de la idee, parcurgand etape precum studii de fezabilitate,  proiectare, consiliere, obtinerea tuturor autorizatiilor, managementul proiectului, executie si implementare, dar si procedurile de intretinere si mentenanta, Retter Group ofera servicii complete in domeniu, iar  pastrarea standardelor de calitate este o conditie.

Dintre proiectele anului 2011, finalizate si incepute, putem aminti lucrari de poduri si drumuri, deszapezire, iluminat public la standarde europene. Odata cu extinderea ariei de activitate a companiei, a intervenit si necesitatea unei echipe performante, cu experienta si cunostinte pe masura.

 

In 2011, am intensificat prestarile de servicii pe domeniul infrastructurii, atat prin subcontractare, cat si prin antreprenoriat general. De asemenea, investitiile bazate pe parteneriatul public – privat constituie o directie foarte atragatoare pentru noi”.  

Guido Retter, Manager Retter Group