Stil si inovatie: Mobilier personalizat din lemn masiv


Stil si inovatie: Mobilier personalizat din lemn masiv

Retter Projectmanagement ofera un nou serviciu clientilor sai ... realizarea de mobilier din lemn masiv. Acest departament functioneaza in subsidiar prin intermediul Cellini Mobili cu sediul in Sibiu, astfel Retter Projectmanagement ofera la cheie proiecte personalizate.

 

Alegerea celui mai potrivit mobilier intr-o locuinta este o etapa foarte importanta si necesita timp, organizare, cunostinte in domeniu si atentie la detalii.

O locuinta exprima un stil aparte, atat la interior cat si la exterior, in concordanta cu personalitatea celor care locuiesc in ea, iar pastrarea si redarea aceluiasi stil cu ajutorul mobilierului ales este esential pentru a se pastra armonia si echilibrul. In aceasta idee, Retter Projectmanagement acopera si acest serviciu pentru a oferi solutii complete de amenajare interioara clientilor sai si a aduce un plus de confort si siguranta.

Mai mult, pentru accesorizarea si spatiului exterior (gradina, terasa), Cellini Mobili ofera piese unicat de decor realizate minutios, cu multa daruire de catre artizanii din sudul Italiei (Sicilia).

Retter Projectmanagement si Cellini Mobili va invita sa beneficiate de serviciile oferite pentru a transforma in realitate visul dumneavoastra de a avea locuinta ideala.

Aflati mai multe detalii despre Cellini Mobili si mobilier personalizat.