Serviciile noastre

Our services_Poza 1_

De mai bine de 10 ani, RETTER Group reprezintă un partener fiabil pentru implementarea cu succes și într-o manieră profesionistă a proiectelor din domeniul construcțiilor și infrastructurii rutiere, al dezvoltării de concepte inovative alături de parteneri internaționali, cu succes constant în consultanță, planificare și management de proiect și o responsabilitate asumată în domeniul ingineriei de mediu.

Serviciile noastre

SERVICII DE CONSULTANȚĂ

Vă oferim ideile și soluțiile noastre, care corespund cerințelor și obiectivelor dvs. Împreună cu partenerii noștri dezvoltăm concepte personalizate, care au la bază elaborarea de alternative sau dezvoltarea de soluții tehnice optime.

EXECUȚIE

Ne asumăm întreaga responsabilitate pentru punerea în operă a proiectelor, ținând cont de îndeplinirea a trei considerente de bază: calitatea lucrărilor executate, buget și respectarea termenelor. Know-how-ul și experiența pe care le-am dobândit în urma realizării diverselor proiecte, îmbunătățirea constantă a standardelor noastre și acțiunile ca antreprenor general ne permite să oferim clienților un pachet de servicii all-inclusive.

DESIGN

Prin RETTER Architecture oferim clienţilor noștri servicii complete de proiectare. Serviciile noastre de specialitate cuprind studiile de fundamentare, diferitele faze de proiectare, supravegherea lucrărilor şi întocmirea documentaţiei finale (Cartea Construcţiei).

Prin concepte individuale, luând în considerare premisele economice şi de consum ale resurselor, asigurăm soluţii orientate spre viitor. Prin asigurarea continuă a calităţii, susţinem succesul economic în procesul de proiectare.

Considerăm proiectarea ca un element suport pentru managementul de proiect, şi de aceea participăm la desfăşurarea lucrărilor şi reacţionăm în cazul modificărilor de proiect, prin adaptarea sau reproiectarea corespunzătoare a acestuia.

DEZVOLTARE ȘI PRODUCȚIE

RETTER Projectmanagement oferă în domeniul dezvoltării de proiecte servicii de concept şi elaborare de proiecte mari – de la proiectare până la finanţare şi comercializare.

Derularea procedurii de dezvoltare a unui proiect reprezintă un proces complex. De la iniţializarea proiectului, la conceperea şi managementului proiectului, până la vânzarea investiţiei – noi luăm toate deciziile tehnice, juridice şi economice care apar pe parcursul tuturor fazelor de dezvoltare, pentru ca proiectul să se realizeze într-o limită prestabilită a cheltuielilor, calităţii şi timpului de execuţie.

În contextul colaborării inginerilor cu experiență internațională, împreună cu echipele SSF München și SSF Timișoara , am dezvoltat și am adus în România soluția VFT-WIB® – grinzii prefabricate în soluţie compusă – grinzi metalice înglobate în beton precum și sistemele de grinzi metalice de tip VTR.

Astfel, am transformat realizarea și implementarea acestor tehnologii inovatoare într-o NORMALITATE în contextul execuției de suprastructuri de poduri în România.

SUPERVIZARE

În timpul implementării diverselor proiecte, coordonarea și monitorizarea tuturor contractanților și furnizorilor implicați precum și gestionarea preventivă a riscurilor sunt elemente care stau la baza succesului unui proiect.

REPRESENTATIVE

În calitate de reprezentant local al Maurer AG, propunem clienților și partenerilor noștri, soluții inovatoare în domeniul seismic prin sistemele de protecție structurală tip Maurer.

Cu o preocupare continuă pentru protejarea structurilor și clădirilor împotriva pagubelor cauzate de forțe în mișcare cum ar fi cutremure, trafic sau vreme, asigurăm furnizarea de dispozitive antiseismice de tipul aparatelor de reazam, amortizoarelor și rosturilor de dilatație precum și serviciile de montaj al acestora prin personal calificat la sediul partenerului nostru din Munchen.

MANAGEMENT DE PROIECT

RETTER Projectmanagement oferă în domeniul managememntului de proiect întregul spectru de consultanţă şi management, în toate etapele proiectului.

Clienţii noştrii sunt companii din toate domeniile, de la beneficiari privați la beneficiari publici ai ministerelor, judeţelor sau municipiilor. Preluăm pentru clienţii noștrii, în funcţie de cerinţele proiectelor, sarcinile din domeniul coordonării şi conducerii de proiect și oferim soluţiile individualizate ținând cont totodată de condiţiile politice, regionale, sociale, legale şi de protecţia mediului pentru fiecare sarcină în parte.

Respectarea scopurilor proiectelor şi succesul comercial general se află în permanenţă în prim plan.

Calitatea serviciilor noastre în cadrul unui proiect este sporită prin utilizarea programelor software recunoscute în plan internaţional, care au fost adaptate special pentru piaţa românească, în colaborare cu firma Sfirion AG din München.