Termenul limită de finalizare a lucrărilor este 25 noiembrie, fapt pentru care toate părțile implicate în proiect depun eforturi susținute pentru ca lucrările să fie finalizate înaintea acestui termen.

Lucrările de restaurare, conservare și consolidare de la Arcul de Triumf, începute în 2014 și care au însumat costuri  de aproximativ 6,6 milioane de euro, majoritatea fonduri europene, nerambursabile, se apropie de sfârșit.

RETTER GROUP, în colaborare tradițională cu partenerul MAURER AG, a proiectat, construit și montat rostul elastomeric de dilatație. Acest element antiseismic special, cu o lățime de 1,25m și o lungime de 86m, va permite mișcarea pe orizontală fără a se produce daune structurale monumentului istoric în caz de cutremur. În același timp, preia sarcini extraordinare de încărcare provenite din șenilele tancurilor  și echipamentelor militare în cadrul evenimentelor ce se vor desfășura de ziua națională.

                                           “Suntem mândri să contribuim la reabilitarea acestui simbol național și împreună cu ceilalți colaboratori, să facem posibilă desfășurarea paradei naționale de 1 decembrie pe la Arcul de Triumf.”

                                                                       Reprezentant al SC Retter Projectmanagement SRL

                                          

Schreibe einen Kommentar

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.