Structura companiei

Grupul RETTER

RETTER Group se compune din firme recunoscute atât la nivel local, cât și pe plan internaţional, în domeniul construcţiilor şi ingineriei civile.

Structura companiei este deținută exclusiv de angajații săi. Ei se identifică cu compania și împărtășesc succesul acesteia. Astfel, încercăm să creăm o bază de continuitate, creativitate și creștere durabilă pe termen lung.

RETTER Projectmanagement

Management de proiect de la A la Z.

Ca partener puternic pentru beneficiari publici şi privaţi, ne angajăm în proiecte complexe și provocatoare, furnizând servicii de management împreună cu activităţile specifice economice, tehnice şi juridice conexe. Oferim consultanță şi soluţii profesionale personalizate pentru derularea etapelor întregului proiect, de la concept la proiectare şi coordonare a execuţiei și până la implentarea cu succes a acestuia, garantând calitate și maximă eficiență financiară.

RETTER Architecture

Dezvoltare și proiectare

Înalta calificare a experţilor noştri, cunoştinţele şi experienţa din pieţele est-europene, oferă clienţilor noştri garanţia că ideile lor se transformă în proiecte. De la concept și până la desenul final, dezvoltăm proiectele pe baza cerințelor clienților.

RETTER Resources


Furnizare materiale granulare

Pentru a completa serviciile de bază impuse de standardele în construcții, am introdus în permanență noi servicii care considerăm că adaugă valoare lucrărilor pe care le realizăm. Astfel, prin RETTER Resources facem posibilă procurarea de material granular necesar realizării lucrărilor de costructii de orice tip.

Executive Board​​

Guido RETTER

CEO

Selina RETTER

CFO

Cosmin CATALAN

CTO

Liliana BALANEAN

QA&PROJECT MANAGER