Retter Projectmanagement aniverseaza astazi 16 martie 2016, 10 ani de activitate!

Cand o noua fiinta apare pe lume, se spune ca primii ani sunt cei mai grei. Nu stiu de ce se spune asa, deoarece fiecare zi este diferita de cealalta si fiecare an si perioada are bucuriile si provocarile proprii.

Asemanator a fost si pentru Retter Projectmanagement deoarece fiecare an de viata si etapa de crestere si dezvoltare a presupus anumite eforturi, rabdare si resurse specifice.

Am inceput activitatea pe piata Romanesca in 2006 bazandu-ne pe valori ce ne caracterizau, iar de-a lungul celor 10 ani de activitate am crescut semnificativ in fiecare an motivati de proiectele noastre, datorita unui management eficient, unei echipe dedicate, unor parteneri strategici loiali si clientilor multumiti.

Am facut fata cu brio unei crize economice simtind scaderea puterii de cumparare si diminuarea investitiilor in domeniul constructiilor, dar am renascut mai puternici, iar experientele acumulate ne-au fost utile in dezvoltarea a peste 100 de proiecte.

Am construit si mentinem parteneriate cu diverse companii nationale si internationale precum Strabag, Frischbeton, Center, Vinci, SBR, Aktor, Max Bögl, CDM, Holzindustrie Schweighofer, OMV, Romgaz, Transgaz, Itinera, Sina, Geiger, Con-A, Lindner, Search Corporation, Consitrans, Drees&Sommer, Obermeyer, Inocsa/AECOM, ROMATSA, AACR, TriGranit, Immoeast, Donau-Finanz, PWC, Ratiu&Ratiu, Arcadom, Auchan, Decathlon, Cinema City, Rotech, Kika, Maurer AG, Erni, Lucebit, Protelco, Sielte, Societatea Comapiilor Hoteliere Grand, alaturi de care reusim in fiecare zi sa implementam proiecte care isi propun sa imbunatateasca lumea in care traim.

Certificarile ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 pe care le detinem confera o garantie in plus privind calitatea lucrarilor realizate si siguranta clientilor, partenerilor, colaboratorilor, furnizorilor nostri.

<< Notiunea de management o traduc prin “a face, … si asta cu echipa cea mai buna!” >>

… sustine Guido Retter, Manager Retter Projectmanagement

Pentru ca o companie sa atinga performanta si sa aiba succes, este nevoie de zidirea unei temelii puternice, cu suflet si energie, intr-un echilibru perfect, iar Retter Projectmanagement nu se va opri aici ci se va dezvolta continuu, crescand si perfectionandu-se alaturi de clientii, partenerii, colaboratorii, angajatii sai, carora le multumeste pentru ca ii sunt alaturi.

La multi ani Retter Projectmanagement!
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.