Proiecte finalizate

Overpass over the railway, replacement of the “Bridge of Lies”, Blaj

The object of this project is the design and execution of the investment objective Overpass over the railway, replacement of the “Bridge of Lies”, Blaj municipality.

Proiectare și execuție Autostrada Sebeș -Turda

Acest proiect este unul dintre proiectele de referință pentru societatea noastră, plasând RETTER Projectmanagement în rândul companiilor de top din domeniul construcțiilor de poduri din România.

Pasaj suprateran denivelat - Pod GRANT

Podul Grant reprezintă unul dintre proiectele de specialitate în acest domeniu având ca obiect executarea de lucrări de elaborare, furnizare și montaj al dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatație de tip D80 KB.

Pasaj peste DN1 – Therme Bucuresti

Obiectul acestui proiect il constituie realizarea unui pasaj superior peste DN1 București – Ploiești. In prezent, proiectul se află în faza PUZ, urmând ca în toamna acestui an să fie demarate lucrările de execuție.

Dezvoltare, furnizare și montaj amortizoare

Proiectele din domeniul antiseismic au cunoscut o creștere semnificativă în ultimii 2 ani fapt pentru care, prin colaborarea cu Maurer SE Muenchen, punem la dispoziția clienților noștri o gamă largă de dispozitive antiseismice, dezvoltate și personalizate în conformitate cu nevoile specifice ale clientului și însoțite de serviciile de instalare/montaj la fața locului.

COMPASS – ROMANIA (BANAT Business Park)

Proiectul COMPASS (Complex for Production, Administration, Shared Services and Regional Supplies) va cuprinde un centru regional de distribuție, un centru de cercetare-dezvoltare și servicii științifice, un centru administrativ și o nouă fabrică de soluții perfuzabile iar responsabilitatea noastră este să asigurăm serviciile de dirigenție de șantier, monitorizare a calității în conformitate cu cerințele Beneficiarului și managementul de proiect.

Balastiera: furnizare material granular

Prin RETTER Resources dezvoltăm activități de exploatare și comercializare a materialelor agregate naturale și concasate, într-o gamă diversificată de produse a căror calitate este certificată prin analize specifice efectuate in laboratoare acreditate.

KIKA PALLADY București

Design, proiectare arhitecturală, structurală și HVAC, procedura de autorizare magazin Kika Pallady București.

CENTRUL DE APLICARE A VIZEI CHINEZE LA București

Compartimentare, executare finisaje, instalații electrice și de climatizare la Centrul de aplicare a vizei chineze la București.

Proiectare și execuție: Case Toscane

Întrucât locuința reprezintă zona de maxim confort a fiecăruia dintre noi, am venit în întâmpinarea nevoilor clienților noștri cu soluții rezidențiale inovatoare, la cele mai înalte standarde. Proiectarea și executarea „Caselor Toscane” a fost un proiect ambiţios iar resursele alocate, considerabile, pentru a satisface cele mai severe cerinţe ale clienţilor, asigurând deopotrivă nevoile privind siguranța personală cât și încadrarea armonioasă în cadrul urbanistic. Deținem experienţa necesară în realizarea acestui tip de locuintă și oferim serviciii complexe şi complete pentru realizarea tuturor etapelor din cadrul proiectelor de construcții rezidențiale.

Dintre proiectele finalizate...

Fiecare proiect finalizat reprezintă o cărămidă care stă la temelia succesului nostru.